|
|
|
1388/4/9 |
|
تيم سقز قهرمان مسابقات قهرماني تکواندوکردستان شد |
مسابقه هاي قهرماني تکواندو کردستان به ميزباني شهرستان سقز ديروز دوشنبه با معرفي نفرات و تيمهاي برتر به کار خود پايان داد.
به گزارش خبرنگار آروکمپ در اين رقابتها که در سالن ورزشي شهيد فهميده برگزار شد ، 150 تکواندوکار از شهرهاي بانه ، سقز ، ديواندره ، بيجار ، قروه ، دهگلان ،سريش آباد و سنندج در دو رده سني نوجوانان و جوانان طي يک روز با هم به رقابت پرداختند.
در اين مسابقات ورزشکاران سقزي توانستند با کسب عناوين برتر در هر دو رده سني نوجوانان و جوانان عنوان تيم اول مسابقات را از آن خود کنند. تيمهاي بانه و سنندج عنوانهاي تيمي دوم و سوم را در رده سني نوجوانان از آن خود کردند . همچنين تيمهاي سنندج و قروه عنوان دوم و سوم رده جوانان را بدست آوردند .
اسامي نفراتي که در اوزان مختلف در رده سني نوجوانان موفق به کسب مقام اول مسابقات شدند عبارت بودند از : آقاي مهرداد احمدي از تيم سقز ، آروين خالدي از تيم سقز ، محسن محمدي زاده از تيم سقز ، عبدالباسط کياني از تيم سقز ، محمد رحماني از تيم بانه ، بهنام ياقوتي از تيم سقز ، وفا حسيني از تيم بانه ، ايوب فتاحي از تيم سقز ، زانکو رحماني از تيم بانه ، کامران حسيني از تيم سقز.
همچنين اسامي نفراتي که در رده سني جوانان موفق به کسب مقام اول مسابقات شدند عبارت بودند از : آقاي ميلاد توري وري از تيم سنندج ، حميد مولوي کيا از تيم قروه ، عباس زکاله از تيم سنندج ، محسن مرادي از تيم سقز ، ناصر قدمي از تيم سقز ، فريد قيمتي از تيم سنندج ، آکو محبت از تيم سقز ، محمد اله کرمي از تيم سقز .
نفرات برتر اين مسابقات به شرکت در اردوي استان جهت حضور در المپياد ايرانيان دعوت شدند.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|